Despre noi

Infiintata in anul 1994 Societatea Comerciala MAYTECH srl, a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca BOSCH, fiind axati inca de la inceput pe comercializarea unor echipamente de buna calitate si fiabilitate .

Ulterior MAYTECH srl  a largit  gama de produse cu scule electrice de mana, aparate de sudura, echipamente de mica mecanizare si accesorii a unor Producatori de renume cum ar fi: Metabo, Makita, Hawera, SKIL, 3M, ESAB, Telwin, SDMO  devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste marci si asigurand servicii pentru toate produsele comercializate in vederea acoperirii tuturor cerintelor clientilor.

 

In paralel cu sculele electrice, s-a diversificat si oferta cu scule de mana, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare, utilaje pentru constructii.
In 2013 am adaugat produselor comercializate si gama de echipamente de protectie DELTA-PLUS, lider european la acest capitol.

In continuare cautam sa acordam servicii de buna calitate clientilor nostrii tratand cu maxima seriozitate satisfacerea exigentelor lor  si oferindu-le pe langa  gama de produse, consiliere tehnica si servicii post-vanzare de service si piese  pentru echipamentele comercializate.

Credem cu convingere ca cei 20 de ani de experienta pe piata sculelor elecrice spun ceva despre seriozitatea si priceperea colectivului nostru!

 

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Maytech © 2021. Design By PavoThemes
paymethods