Politica de Retur

Daca in decurs de 14 zile calendaristice, dupa achizitionarea produselor, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, puteti proceda in felul urmator .: produsul se trimite obligatoriu nefolosit si in ambalajul original fara ca acest ambalaj sa fie rupt sau deteriorat in nici un fel. Produsul trebuie sa nu fie deteriorat, zgariat, spart, mototolit, decolorat, atins de orice substanta, cu pete sau urme de folosire. In situatia incare produsul sau ambalajul prezinta urme de genul celor de mai sus ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris catre SC MAYTECH srl in termen de 48 de ore de la receptionarea produsului defect la adresa office@maytech.ro . Daca produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia in contul persoanei fizice sau juridice care a platit contravaloarea initiala a produsului/produselor; Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul unei reparatii de garantie si nu vor putea fi inlocuite.

Cum returnez produsele?

Oferim politica de retur pentru toate produsele comercializate de www.maytech.ro. Semnaleaza la office@maytech.ro sau la telefon 0722343834, 0213306205 intentia de retur si motivul returuluisi te vom contacta pentru informatii suplimentare. Mai intai se trimite produsul si abia apoi un maximum 30 zile se face returul banilor. Returul se face obligatoriu numai in cont bancar. Sub nici o forma nu se face returul banilor in numerar. Solicitarea de retur trebuie facuta pe email la office@maytech.ro.

Adresa de retur

In situatia in care nu primiti indicii privind adresa de retur produsul trebuie returnat la adresa: SC MAYTECH srl B-dul Marasesti 125 sector 4 Bucuresti , insa numai dupa confirmarea telefonica sau dupa confirmare pe email la office@maytech.ro Produsul poate fi returnat numai in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente trebuie sa nu prezinte semne de uzura.

Intentia de retur se face numai in scris. SC MAYTECH SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in conditii perfecte - in cel mult 30 zile calendaristice de la data receptionarii produsului si a denuntarii in scris a contractului. Suma se va rambursa in contul persoanei fizice sau juridice care a facut comanda si a platiti contravaloarea produselor. Returul produselor se supune ordonantei nr 34/2014 ce vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare: "Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare:

Am citit si acceptat Terms & Conditions
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Maytech © 2021. Design By PavoThemes
paymethods